Kredito24.pl opinie

„Wystąpiły u mnie problemy ze spłatą pożyczki Kredito24.pl! Parabank zgodził się na przedłużenie mi terminu spłaty pożyczki, co wiązało się z następującymi kosztami pożyczki : 12% (kwoty pożyczki), jeśli przedłużyłbym termin spłaty pożyczki o 1 tydzień, 16% gdybym zdecydował się na 14 – dniowe „odsunięcie” czasu na spłatę pożyczki i (aż!) 30%, jeślibym „postanowił” spłacić pożyczkę dopiero po 30 dniach (od daty pierwotnego terminu!)”!

„Do weryfikacji mojego konta w Kredito24.pl był potrzebny tylko mój dowód osobisty i1 grosz! Na wskazane kredito przed Kredito24.pl wpłaciłem kwotę 0.01 PLN, pieniądze (ku mojemu zdumieniu!) została mi zwrócone zaraz po tym, jak parabank zaakceptował mój wniosek o pożyczkę. Aby „stało się to możliwe” zalogowałem się na moje konto (pożyczkobiorcy!) i zleciłem przelew na moje konto (w ten sposób na 100% przekonałam się o tym, że firma działa uczciwie!)”!

„Wczoraj podpisałem pierwszą umowę pożyczki z Kredito24.pl! Wcześniej otrzymałem od firmy list powitalny, regulamin oraz samą umowę! Odbiór wszystkich dokumentów potwierdziłem otrzymanym od Kredito24.pl kodem! Umowę pożyczki podpisałem osobiście i natychmiast wysłałem do firmy (nie chciałem aby firma uznała mnie za „przesadnie zwlekającego klienta”!)! Za wysłanie umowy nie zapłaciłem nic (od firmy otrzymałem „opłaconą z góry” kopertę!)! Firma poinformowała mnie „na wstępie”, że to jednorazowa „bardziej skomplikowana” procedura kredytowa, następnym razem otrzymam pożyczkę przez Internet (całkowicie!)”!

„Kredito24.pl to jeden (polski!) z oddziałów renomowanej firmy : kredito.de! Uważam, że (korzystałem z obu!) i polski odział i niemiecka filia prezentują bardzo wysoki poziom obsługi swoich klientów (chronią ich dane na każdym kroku!). Kredit24 (pl oraz de) nie ukrywa żadnych kosztów pożyczki przed pożyczkobiorcami (wszystko jest dla nich jasne!). W umowach nie znalazłem nawet jednego zapisu tzw. drobnym druczkiem (cała umowa napisana jest dużym drukiem!)”!

„Z mojego doświadczenia wynika, że firma Kredito24.pl nie sprawdza swoich klientów (w żadnej sytuacji) w BIK, BIG oraz KRD! Ma pełne zaufanie do wszystkich pożyczkobiorców (a pożyczkobiorcy do firmy!). Ja złożyłem wniosek o pożyczę ponieważ pożyczka była mi potrzebna bardzo szybko (potrzebowałem jej już właściwie za godzinę i naprawdę nie mogłem czekać na to aż przejdę przez skomplikowaną procedurę kredytową w banku!), i ją otrzymałem (w rzeczywiście ekspresowym czasie!)”!

„Nie mogę w żaden sposób się skontaktować z firmą Kredito24.pl (kontakt jest dla mnie niezbędny, jeśli mam złożyć wniosek o pożyczkę „na prawdę”!). Firma wysłała do mnie kod niezbędny w czasie rejestracji konta, ale przy każdej próbie rejestracji otrzymuję komunikat, że jest on nieprawidłowy! Ja jestem prawie pewna, że firma sprawdza Nas w BIK oraz KRD. Na szczęście ja mam bardzo pozytywną historię kredytową”!

„Umowa pożyczki Kredito24.pl nie ma żadnych „pułapek”. Umowę przeczytałem punkt po punkcie (nie musiałem poświęcać na to mnóstwa czasu!) i przed chwilą ją podpisałem! Kredito24.pl wypłacił mi pieniądze po 1 minucie! Całą procedurę kredytową (nie trwała ona dłużej niż 5 minut!) przeszedłem przez telefon (rozmowa nawet przez moment nie była dla mnie krępująca)”!

„Ja mam mnóstwo podejrzeń względem działalności firmy Kredit24.pl! Czy firma nie „wyciąga” danych osobowych? W formularzu na stronie internetowej parabanku, „widziałem” mnóstwo pytań (firma nie powinna pytać o takie szczegóły, imię i nazwisko oraz numer konta bankowego zupełnie wystarczą!)! Mimo podejrzeń uzupełniłem formularz rejestracyjny, niestety, ale moja pożyczka nie została przyjęta (co w pewien sposób potwierdza moje podejrzenia!)! Zarabiam ponad 3000 złotych (co miesiąc) i nie mam żadnych długów (firma nie weryfikuje swoich klientów ani w BIG ani w KRD, co zwiększa moje obawy!)”!

„Oprocentowanie pożyczki Kredito24.pl jest bardzo wysokie, ale informacja na temat wysokości oprocentowania, nie jest w żaden sposób przed Nami ukrywana!”

„Firma Kredito24.pl wszystkim swoich klientom mówi o tym, ile wynosi oprocentowanie jej pożyczki! Wspomina także o możliwości wydłużenia spłaty pożyczki (co mnie bardzo uspokoiło, cały czas myślałam o tym, „co zrobię, jeśli nie uda mi się spłacić pożyczki na czas”!)”!

„Kredito24.pl odmówił mi pożyczki (a doskonale wpisywałem się w profil pożyczkobiorcy!), nie zrobiła tego konkurencyjna firma (i to ona zarobiła na mojej pożyczce!)”!

„Parabank Kredito24.pl jest nie tylko bardzo uczciwy, ale również niezwykle profesjonalny”!

„Przelewy z firmy Kredito24.pl wychodzą 24 godziny na dobę! Firma nigdy nie zamyka drzwi przed swoimi klientami! O pożyczkę możemy wnioskować o każdej porze dnia i nocy (a pieniądze błyskawicznie zostaną przelane na Nasze konto!), oczywiście także w weekendy”!

„W Kredito24.pl nie chciano mi udzielić żadnych informacji na temat kosztów pożyczki! Zadzwoniłem pod wskazany na stronie internetowej numer telefonu, a Pani w odpowiedzi powiedziała, że firma nie udziela takich informacji w sposób telefoniczny i mam zajrzeć na ich stronę internetową (pracowników firmy oceniam bardzo negatywnie, ich zadaniem nie jest przecież „zniechęcanie” klientów do pożyczki!)”!

„Żadna firma nie „opowie Nam” przed podpisaniem umowy pożyczki o prawdziwych kosztach pożyczki (prawdziwy kosztorys otrzymuje może minutę przed podpisaniem umowy, nie wcześniej, a już na pewno nie mamy czasu na jego analizę!). Kredito24.pl nie tylko zaniża prawdziwe koszty pożyczki (na oficjalnej stronie www!), ale także wysokość oprocentowania (jest ono znacznie wyższe!)”!

, , , , , ,

27 Odpowiedzi do Kredito24.pl opinie

  1. Franek 23 lipca 2013 at 22:42 #

    Od kilku tygodni staram się uzyskać odpowiedź od szanownego biura obsługi który nie raczy nawet odpisać na moje zapytanie… a brzmi ono następująco:

    „Czemu jeżeli termin spłaty nie minął po dokonaniu opłaty za przedłużenie zostaje doliczona jakaś opłata w wysokości ok 1,50 zł? Takiego zapisu nawet nie ma w umowie!”

    Totalnie lecą w kulki i zero wyjaśnień! Nie polecam!

  2. filop 2 listopada 2013 at 20:30 #

    Witam, wziąłem pożyczkę w „kredito24″ około 19 dostałem decyzję pozytywną, o 19.05 dostałem smsa, iż pieniadze zostały wysłane na konto. Nadal nie mam pieniadzy na koncie w mbanku. Jak dlugo mogę czekać , skoro jest napisane, że pieniądze będą juz po kilku minutach na koncie, pozdrawiam.

  3. Ewa G. 13 listopada 2013 at 16:42 #

    w kredito24 ciężko jest uzyskać pożyczke,nie każdemu to się udaje.Jak napisał filop dostał decyzję pozytywną,ale pieniędzy nie otrzymał w ciągu 15 minut jak zapewniają w Kredito24
    Nie polecam !!!

  4. mikolaj 15 listopada 2013 at 09:32 #

    rowniez nie otrzymalem pieniedzy na konto.. od wczoraj.. po jakim czasie moge je otrzymac ?

  5. Tomek 16 listopada 2013 at 14:21 #

    ja dwa dni temu podpisałem umowę wczoraj rano dostałem wiadomość, że pieniądze zostały przelane i do dzisiaj ich nie mam..pisałem wczoraj do biura obsługi to o dziwo w ciągu kilku minut odpisano mi, że ich partner, który przesyła nam pieniądze ma problemy techniczne i wkrótce dostanę te pieniądze…oferują się, że w 10 minut pieniądze będą na koncie a ja już czekam 2 dni i nic… aż się boję kiedy te pieniądze dojdą…jak dojdą…(?)

  6. ewa 4 grudnia 2013 at 23:18 #

    Nie polecam !….mają straszny bałagan, pracownicy nie kompetentni. Spłaciłam pożyczkę po kilku dniach zadzwonili z pytaniem kiedy spłacę zaciągniętą pożyczkę i że został wysłany monit za który mam zapłacić 30 zł! ……ja żadnego monitu nie otrzymałam! Wydzwaniali do mnie codziennie z pytaniem kiedy spłacę pożyczkę! i codziennie była to inna osoba i codziennie musiałam tłumaczyć że pieniądze zostały wysłane.aż w końcu po kilku dniach zadzwoniła do mnie pani że pożyczka została spłacona. zapytałam co z tym monitem ? odpowiedziała że zostanie anulowany…….. po kilku dniach znowu telefon że mam zadłużenie w kwocie 30 zł i muszę zapłacić!…..o co tu chodzi?…..setki pracowników i każdy mówi co innego!…..ZWYKLI NACIĄGACZE!!! nigdy w życiu nie skorzystam z usług OK MONEY!

  7. GRZEGORZ 21 lutego 2014 at 12:13 #

    NIE POLECAM TEJ FIRMY OSZUKUJA ,POLECAM NATOMIAST VIVUSA VIA SMS EKSPRESS KASE SOHOCREDIT TO SA FIRMY GODNE POLECENIA

  8. Maciej 13 marca 2014 at 14:05 #

    SZCZERZE ODRADZAM!
    Własnie wystąpiłem o pożyczkę w firmie kredito24.pl
    Po podaniu wszelakich danych – wniosek został dosłownie po minucie odrzucony!
    Jedynym negatywnym czynnikiem mogło byc to ze nie mam pracy czyli zero dochodu.
    Posiadam m.in.mieszkanie wlasnosciowe, zero zadluzenia w instytucjach bankowych, wpisow w BIK itd.
    Dlaczego odrzucono moj wniosek??? Smiac mi sie chce.
    Zeby było jeszcze śmieszniej to w odmownej odpowiedzi dopisano ze nie poinformują o odrzuceniu firmy VIVUS.pl
    A juz najlepsze jest to ze w VIVUS.pl bralem kilka razy pozyczke i zawszew rozliczalem sie z nimi wzorcowo – linie mam na ok 3000zł. a jedyny powod dla ktorego chcialem skorzystac z kredito24.pl to to iz maja darmową 7dniową pozyczke.
    Ich normalne % jest prawie 2 razy wyzsze niz w VIVUS.pl (maja chycba najnizsze % RRO choc i tak straszna lichwa)

    Reasumujac – straciłem czas, nerwy , wyciagnieto ode mnie dane osobowe a na samym koncu i tak zalogowałem sie na stronie vivus.pl i po 10 min mialem juz pieniadze na koncie…

    KREDITO24.pl NIE POLECAM – naciagacze !

  9. maciek 21 marca 2014 at 11:00 #

    firma wielkie DNO ! nie wysyla pieniedzy na czas a potem wielkie pretensje ze nie odeslane na czas i chca procenty jak pieniadze dostalem w 3 dniu kredytu nie polecam naprawde chca rzerowac na ludziach i nabijac procenty a kontakt z nimi zerowy nie odpisuja na czas.beznadzieja

    • Malgorzata 29 listopada 2014 at 14:50 #

      Nie jestem człowiekiem z firmy mającym za zadanie pisanie dobrych opinii tylko klientka -brałam pożyczkę kilka razy zawsze wszystko było ok .przy jednym opóźnieniu w przelewie wydłużono mi okres spłaty .Ostatnio miałam problem z terminową spłatą- rozłożono na raty .A ze wysoka dość prowizja -chociaż bez przesady -toż bierzecie pieniądze z firmy para bankowej dlatego ,że bank z rożnych przyczyn wam tej pożyczki dać nie chce i godzicie się na warunki jasno wyłuszczone i dotrzymywane .Najlepiej oczywiście pożyczyć ,nie oddać i jeszcze dostać nagrodę .Jesteśmy dorośli na coś się decydujemy i godzimy się na warunki .Kropka. Mam dobrą opinię o Kredito24 i polecam.

  10. dorota 25 marca 2014 at 11:03 #

    firma kompletnie ma klijentow w nosie nie odbieraja telefonow a chcialam wziasc pozyczke nie odpusja na meila porazka sezonu naprawde nie polecam

  11. MICHAL 25 marca 2014 at 11:09 #

    PODPISUJE SIE POD KOMENTARZ EWY!!!! MIALEM TA SAMA SYTULACJE WZIELEM 500ZL POZYCZKI SPLACILEM NA CZAS A ONI DO MNIE MEILA WYSLALI ZA 2 DNI ZE NIE SPLACILEM NA CZAS I 100ZL ZA NIE SPLACENIE NA CZAS CHCIALEM SIE DODZWONIC W CELU WYJASNIENIA PISALEM MEILE ZERO ODEZWU ALE SLUCHAJCIE TO !!!!! ZA 2 DNI ZNOWU MEIL ZE ZA TE NIE SPLACONE 100ZL ZNOWU DOLICZAJA PROCENTY HAHAHHAHA !!!!!!!!!!!! PRZEWROCILEM SIE NA ZIEMIE ZNOWU DZWONIE W CELU WYJASNIENIA ONI NIC !!!!! ZERO ODEZWEU RZERUJA S…. NA PROCENTACH I PALA GLUPA NIE ODPISUJA ANI NIC nie POLECAM TEJ FIRMY NIGDY W ZYCIU OSTATNI RAZ DALEM SIE NABRAC NA TAKIE COS A TEGO PROCENTU I TAK WAM NIE ZAPLACE NIE DAM SIE WYJ….. !!!!!!!!!!!

  12. Miska 4 kwietnia 2014 at 14:10 #

    Nie polecam firmy Kredito . W momencie zaiągnięcia pożyczki obiecują i koszą kilenta pożyczką bez opłat. Natomiast po fakcie okazuje się, że naliczają wysokie opłaty na które klient nie ma wpływu i musi zapłacić . Nie polecam!!!

  13. Twoje imię 17 kwietnia 2014 at 00:21 #

    UWAGA! Kredito spamuje skrzynki mailowe i trudno ten badziew usunąć!!!

  14. Jacek 10 maja 2014 at 00:04 #

    Nie polecam. Już nie wysyła się grosza z konta, tylko zaglądają do konta, łącząc się on-line. Wczoraj podałem im we wniosku absolutnie, wszystkie swoje „wrażliwe: dane, łącznie z nr. konta i przebiegiem pracy zawodowej, miejscem pracy. Na koniec system zażądał połączenia z kontem on-line. Przełamałem naturalny opór i jak dureń podałem dane dostępowe do konta.
    Wtedy pojawiła się info, że operacja się nie udała. Tak powtarzałem, jak głupi kilka razy, zawsze z negatywnym skutkiem. Skończyło się tak, że pożyczki nie otrzymałem, bo, formalnie, nie zakończyłem aplikacji, a wszystkie moje dane, łącznie z dostępem do konta, mają. Wygląda to na sposób na zdobywanie wrażliwych danych.

  15. Maria 10 maja 2014 at 18:53 #

    Bardzo paskudna firma, ani telefonów nie odbiera, nie mówiąc o odpisaniu na e- maila. wpadłam znimi jak przyslowiowa śliwka. nie polecam

  16. ana 28 czerwca 2014 at 10:14 #

    Wzięłam u nich pożyczkę, byłam zaległa ale wszystko spłaciłam z kosztami, nawet tak mi łaskawie po kilku dniach odpisali w mailu, za kilka dni dowiedziałam się że przekazali moje dane do kancelarii medius. fortunę wydałam na telefonu by wyjaśnić że wszystko jest spłacone, masa maili i miało być po sprawie- to było w marcu 2014. 3 dni temu otrzymałam wezwanie z sądu jako pozwana z długiem… jakiś żart!!! dla świętego spokoju spłaciła dodatkowe koszty 240zł, minęło 3dni i nie mam potwierdzenia że już wszystko jest uregulowane, znowu telefonu do kredito24 i kancelarii mediu ale żeby ktoś odebrał, znowu maile…
    LUDZIE OMIJAJCIE TĘ FIRMĘ Z DALEKA, sprawę już oczywiście przekazałam do zaprzyjaźnionego prawnika, mam nadzieję że dobierze się do d…!

  17. marcin 12 lipca 2014 at 13:03 #

    wnioskowałem o pożyczkę, przy numerze konta wnisek zablokował się mimo prawidłowego numeru . Odnoszę wrażenie, że cały wniosek służy do wyciągania danych osobowych.

  18. tom 15 sierpnia 2014 at 05:14 #

    To jest jakaś firma naciagaczy, starałem się o chwilówke na miesiąc 500 zł czekając na weryfikację zadzwonił do mnie niby konsultant od którego się dowiedziałem że nie ma możliwości wzięcia takiej kwoty najmniej 1,5 tysiąca złotych przy spłacie na rok z odsetkami 900zl wyludzili ode mnie dane a pożyczki nie ma po co piszą o chwilówka na miesiąc jeżeli faktycznie nie idzie ich wziąść nie polecam

  19. Adrian S 15 września 2014 at 17:33 #

    Pierwsza pożyczka miała być darmowa – naliczyli normalne opłaty. Nie da się z nimi skontaktować ! Po napisaniu e-mail przychodzi potwierdzenie że e-mail otrzymali, jednak nigdy na nie nie odpisują. Telefonicznie również się nie da skontaktować – nikt nie podnosi telefonu. Jednym słowem oszuści. NIE POLECAM !!!

    • ala 29 stycznia 2015 at 21:13 #

      mam to samo, złodzieje

  20. Małgorzta 18 września 2014 at 19:06 #

    Do tej pory nie miałam problemów z Kredito24 , ale zdarzył mi się poślizg w spłacie lub przedłużeniu, przez wpadkę zdrowotną , wylądowałam w szpitalu … no i parę dni opóźnienia . Jak człowiek leży półprzytomny w szpitalu to różnie bywa . Zaczęły się telefony od firmy windykacyjnej z pogróżkami , maile co dziennie ( mam ze sobą w szpitalu notebooka to wiem co się dzieje ) pomimo że już wcześniej mailem zawiadomiłam o swojej sytuacji, że absolutnie nie uchylam się od spłaty, tylko potrzebuję więcej czasu. Obudziłam się po narkozie .. i za jakieś dwie godziny odebrałam telefon że spłata ma być natychmiast całej sumy , żadne moje tłumaczenia ( zbolałym i słabym głosem nie pomogły ) A to tylko 6 dni po terminie.

  21. Ewa 15 października 2014 at 10:27 #

    witam
    polecam Kredito 24 i nie polecam,mam dwie opinie o tej firmie. Od pół roku współpracuję z Kredito 24,nie miałam problemu z uzyskaniem u nich pożyczki ,wszystko odbywało się ok. Założyłam konto[profil] w Kredito 24 i za pomocą tego konta robiłam przelewy za spłacenie chwilówki. Przelewy pożyczek ze strony firmy realizowane są niby w ciągu 15 minut,ale niestety tak nie jest, czeka się nawet jeden dzień,albo i dwa nawet.To jest minus,że przelewy idą długo,nie należy patrzeć na dobre intencje tej firmy,bo to ściema wielka.Miałam poślizg jedyny w spłacie chwilówki chyba z 8 dni po terminie.Nie było,żadnych e-maili typu należy natychmiast wpłacić chwilówkę wraz z naliczonymi odsetkami,odsetki są bardzo duże u nich za spóźnienie. Tak były e-maile,że jest po terminie a spłaty nie ma u nich na koncie. Tak jak wyżej napisała koleżanka byłam i ja w szpitalu,kiedy przypadał okres spłaty chwilówki. Zadzwonili do mnie,że jak wyjdę mam szybko uregulować całą należność wraz z karnymi odsetkami z 2000 zł zrobiło się 2480 zł,szok normalnie za 8 dni zwłoki,koszmar,obłęd jakiś,koszty mają zaje….e wielkie,dlatego nie należy zwlekać z płatnością chwilowki,bo inaczej słono zapłacicie za opóźnienia,ile chcą tak naliczają,Bez pojęcia w ogóle z tymi kosztami.Dobre jest to,iż można w ratach spłacać chwilówki u nich,logując się na swój profil wybierasz sam jaką kwotę chce się spłacić,za pomocą suwaka ustawia się kwotę do spłaty w ratach. Co do kontaktu z nimi jest beznadziejny,zero e-maili od nich,gdy człowiek chce się wiele szczegółów dowiedzieć od firmy,niestety nie odpisują na żadne e-maile,które były kilkakrotnie do nich wysyłane.KONTAKT TELEFONICZNY JEST ZNIKOMY,NIE REALNE TO JEST,ABY połączyć się z biurem obsługi klienta. Ciężka sprawa z tymi kontaktami z nimi i to jest wielki minus i negatyw ze strony Kredito 24. Polecam OK Money,Kyzzo,In Credit,ferratum bank czyli ekspres kasa, Soho Credit,Vivus.Nie polecam Wonga,Lendon,kredito 24 tak pół na pól polecam i nie polecam,Via sms, Ofin,to jest odnoga Soho Credit,ale nie polecam,bardzo często jest odmowa chwilówki nawet,gdy ma się dobrą opinię w bazach typu BIK,BIG,KRD. W ZASADZIE PRAWIE WSZYSTKIE CHWILÓWKOWE FIRMY ZAGLĄDAJĄ DO BAZY BIK ,ABY SPRAWDZIĆ WIARYGODNOŚĆ KLIENTA,CZY JEST WYPŁACALNY W TERMINIE,CZY MA SIĘ ZADŁUŻENIA, JAK DUŻE ITD.
    Ale każdy ma swój rozum czy chce wziąć chwilówkę czy nie,to zależy od decyzji konsumenta. Po za bankowych firm nie polecam Profi Credit pracowałam tam 2 miesiące,odeszłam w mig,dlatego,że ludzi nabija się w butelkę,ja nie znoszę kłamstwa,obłudy,wykorzystywania drugiego człowieka,mają mnóstwo haczyków,o których klient nie ma bladego pojęcia. Przykładowo klient chce pożyczyć 3000 zł musi oddać 12000 zł. Jeśli zwłoka minie 30 dni,wtedy jeździ windykator terenowy do klienta do domu,a nawet i do firmy w której pracuje.Wtedy domaga się spłaty raty za dany miesiąc,często jest nieprzyjemna rozmowa -,byłam kilka razy na przyuczeniu tej windykacji terenowej z gościem,który ściąga należności i doznałam szoku jak traktuje się klientów,którzy nie płacą na czas rat. Odeszłam z tej firmy a za mną jeszcze 5 osób.Dużo by wymieniać jak działa Profi Credit,. NIE POLECAM BO CIĘŻKO BĘDZIE SIĘ WAM WYGRZEBAĆ Z TEGO CO POŻYCZYLIŚCIE,W NIESKOŃCZONOŚĆ BYŚCIE SPŁACALI SWOJE POŻYCZKI.Człowiek ma dwa oblicza jak i firmy również,które świetnie się maskują.Obłęd jak można w konia robić konsumentów.
    Pozdrawiam

  22. Małgorzata 17 października 2014 at 21:35 #

    Nie polecam !!!!!!!! przed podjęciem decyzji o wzięciu chwilówki w kredito24 , należy zadzwonić i wybrać opcje monity za nie terminowa spłatę i odejdzie ochota i ochłonie każdy nawet najbardziej potrzebujący ,opłaty jak i obsługa to wielki skandal , po trzech dniach pierwszy monit 20 zł , po następnych trzech dniach 50 zł , po następnych trzech 50 zł albo 90 zł i tak dalej ,rozmowa jak z idiotami , na telefony majątek można wydać, droga mailowa odpowiadają jak idioci , odsetki za przedłużenie o 7ni 201.36 zł, o 14 dni 268 zł , o 30 dni 538 zł od kwoty 2097,49 zł , odsetki , monity ……….zabijają NIE POLECAM ! Lichwa jakich mało .

  23. Patrycja 3 listopada 2014 at 17:03 #

    Bardzo polecam pożyczkę w kredito24 krotki czas oczekiwania, wszystko proste, bardzo rzetelna firma, polecam.

  24. kbb 17 listopada 2014 at 11:30 #

    złodzieje, naciagacze, uważajcie na pierwszą „bezpłatną” pozyczkę,
    nie dostarczają umowy pozyczki na warunkach „szczególnych”,pozniej naliczają oplaty
    złodziejstwo!!!!!!!!!!!!

  25. ggg 27 stycznia 2015 at 16:17 #

    dostalam pozyczke szybka wplata bez formalnosci ale oszukuja z wplacaniem pieniedzy
    wpłacam pieniądze przed terminem a oni mi np licza to jakbym przedluzala i tak w kolko i ciagle trzeba przypominac ze sie pomylili przy wiekszych sumach zdecydowanie nie polecam!

Dodaj komentarz